Talijani objavili koliko će hrvatski reprezentativac izbivati s terena

epa08834724 Juventus’ Adrien Rabiot (R) and Cagliari’s Marko Rog in action during the Italian Serie A soccer match Juventus FC vs Cagliari Calcio at the Allianz stadium in Turin, Italy, 21 November 2020. EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povremeni hrvatski reprezentativac Marko Rog jutros je operiran nakon što je ovog ljeta zaradio tešku ozljedu prednjeg križnog ligamenta, objavio je talijanski Cagliari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Operacija je prošla uspješno, pa bi se prema procjeni liječnika na teren mogao vratiti za šest mjeseci, a proces oporavka Rog će započeti već za nekoliko dana.

“Jedva sam čekao vratiti se nogometu, zagrliti suigrače i boriti se na travnjaku za Cagliarijeve boje. Bio sam sretan, sretan kao dijete. Sad moram ponovo početi što je teško prihvatiti. Međutim, siguran sam da ću se uspjeti što je prije moguće vratiti i nastaviti raditi ono što najviše volim: igrati nogomet. Vaša podrška će mi dati snagu”, poručio je svojim navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.