Predsjednik Barcelone stao uz Koemana, ali istaknuo da očekuje bolji nogomet

Foto: fah

Predsjednik Barcelone Joan Laporta podržao je trenera Ronalda Koemana nakon slabog starta sezone, ali i istaknuo da očekuje bolji nogomet na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Laporta je, uoči utakmice protiv Cadiza, rekao da se uprava neće libiti donijeti tešku odluku ako će ona biti potrebna.

Barcelona je u remiju protiv Granade imala 54 ubačaja, što su neki španjolski mediji ismijali i usporedili katalonskog diva sa Stoke Cityjem.

– Koemanova budućnost neće biti odlučena večeras. On je trener Barcelone i želimo da mu stvari idu od ruke. Budućnost trenera, ne samo Koemana, odlučuje se prema rezultatima, a u Barceloninom slučaju i prema stilu igre, rekao je Laporta te još jednom potvrdio da uprava stoji iza trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nemamo problema s bilo kakvim odlukama, bilo ekonomskim, društvenim ili sportskim, rekao je Laporta uoči dvoboja protiv Cadiza.

Barcelona je trenutačno osma u La Ligi s osam bodova u četiri utakmice, osam bodova iza vodećeg Real Madrida koji je igrao dvije utakmice više, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.