Talijani pišu o velikom prelasku: Mario Mandžukić sve dogovorio s Manchester Unitedom?

Foto: fah

Bivši hrvatski reprezentativni napadač, Mario Mandžukić, koji bi itekako dobro došao Vatrenima večeras na Poljudu protiv Mađarske, prema pisanju Tuttosporta usmeno je dogovorio prelazak u Manchester United. Ako je to doista tako onda je bivši golgeter Vatrenih riješio sve probleme s kojima se nakon dolaska novog trenera, Sarrija, za kormilo Juventusa, nenadano na početku nove sezone suočio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu Talijani Mandžo će 1. siječnja, nakon što počne zimski prijelazni rok, potpisati za jedan od najvećih klubova svijeta svih vremena, u ovom trenutku posrnuli engleski div, Manchester United, koji se trenutno nalazi na 12. mjestu Premiershipa. Juventus bi, kako navodi Tuttosport, trebao dobiti oko 10 milijuna eura odštete za 33-godišnjeg hrvatskog napadača.

Podsjetimo, prema pisanju nekih talijanskih, ali i engleskih, medija Mandžukića je Manchester United htio angažirati još u prošlom prijelaznom roku, no, bivši Vatreni odlučio je ostati u Torinu vjerujući u svoje mogućnosti, ali i u Sarrijeve dobre namjere, no, nije ih dočekao. Maurizio Sarri Mandžukiću pravu šansu nije dao.

Podsjetimo, kako smo već pisali engleski mediji su nedavno objavili kako menadžer Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer, ako treba želi ići i protiv politike kluba, koji preferira kupovinu mladih igrača, kako bi doveo Mandžukića, koji je ipak u samom finišu karijere, ali i koji može još sezonu – dvije odigrati na visokoj razini. Neefikasnost je trenutno najveći problem koji muči Manchester United, taj problem žele riješiti dovođenjem Mandžukića, koji je od 2015. jedan od istaknutijih igrača Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.