Talijanski mediji hvale Perišića, tri mjeseca prije SP-a Hrvat u sjajnoj formi: ‘Poliglot koji govori pet jezika, supruga mu posvećena djeci’

Foto: fah

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša, Ivan Perišić, već je duže vrijeme standardni član prve postave talijanskog Intera. Zapravo, Ivan je po mnogima jedan od ključnih igrača ovog talijanskog velikana, iako se ne tako davno našao u nemilosti talijanskih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Perišić odigrao sjajnu utakmicu protiv Sampdorije u prošlom kolu te zabio pogodak ponovno je izbio u prvi plan, o Perišiću se raspisala čak i ugledna Gazzetta dello Sport, koja mu je posvetila cijeli članak, uz konstataciju kako je Hrvat, koji je pogodak zabio nakon više od tri mjeseca, ponovno u formi.  Talijanima je očito malo dovoljno da bi nekoga otpisali, ali i da bi ga vratili iz kruga onih koji su ”otpisani.”

Foto: Snimka zaslona

”Smeđi medvjed obično provodi zimu u svojoj jazbini, a onda kada se probudi odmah osjeti strašnu glad. To je ono što se Interovi navijači nadaju da će se dogoditi ‘hrvatskom medvjedu’ koji je, čini se, zaspao nakon hat tricka Chievu prošlog prosinca i probudio se prošle nedjelje u utakmici protiv Sampdorije. Na Marassiju nije samo zabio gol, nego je impresiniorao trkovima, dodavanjima, probijanjem boka, kao i udarcima s obje noge’‘, hvali hrvatskog reprezentativca Gazzetta dello Sport.  Gazzetta je tako čitateljima otkrila i neke manje poznate detalje iz života hrvatskog igrača, uz konstataciju kako Ivan svoj privatni život čuva za sebe.

”On je jako diskretna osoba, živi sa suprugom Josipom, sinom Leonardom (5) i kćerkicom Manuelom (4). Supruga mu je bivši model, ali posvećena je djeci…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne staju Talijani tu s pohvalama, Gazzetta tvrdi da je Ivan poliglot koji govori hrvatski, talijanski, engleski, francuski i njemački.

”Ipak, polivalentan je posebice u sportu. Otkako je bio dijete, igrao je tenis, košarku i odbojku, isto kao i nogomet, a prošlog ljeta nastupio je na Svjetskom odbojkaškom kupu. A Perišić obožava pratiti i NBA na televiziji, a na društvenim mrežama objavljuje fotografije hrvatskih šampiona iz svih sportova, poput Bojana Bogdanovića, Sandre Perković…Uz glazbu i putovanja njegova velika strast su i televizijske serije. Posljednji post objavio je iz Miamija, gdje se nalazi na okupljanju hrvatske reprezentacije koja će u petak igrati prijateljsku utakmicu protiv Perua”, zaključuje se u članku Gazzette dello Sport.

Hrvatske navijače te izbornika Zlatka Dalića može radovati činjenica da se tri mjeseca prije najvažnijeg sportskog događaja godine, Svjetskog prvenstva u Rusiji, još jedan reprezentativac diže u formi. Koliko je Ivan Perišić značajan za hrvatsku reprezentaciju mogli smo vidjeti tijekom kvalifikacija za SP, ali i na Europskom prvenstvu prije dvije godine te na Svjetskom prvenstvu u Brazilu prije četiri godine, na kojem je Perišić bio najbolji hrvatski igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.