Talijanski mediji: Kalinić odlazi iz Milana, a dolazi jedan drugi Vatreni

Foto: fah

Talijanski mediji pišu da je Nikola Kalinić na izlaznim vratima Milana. Naime, Calciomercato tvrdi da se najmanje petorica igrača Milana nalaze na popisu onih koji odlaze – Nikola Kalinić, Mateo Musacchio, Gustavo Gomez, Luca Antonelli i Manuel Locatelli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ističu da se Kalinić mučio po transferu iz Fiorentine prošlog ljeta, zabio samo 4 gola u 32 nastupa ove sezone, te je imao nesuglasice s trenerom Gennarom Gattusom koji ga je nakratko bio izbacio iz momčadi. Smatraju da bi ponovno mogao biti na meti Kineza.

Ističu da bi u Milan mogao doći Ivan Strinić bez odštete iz Sampdorije.

Trener će ostati Gennaro Gattuso koji je danas potpisao ugovor do 2021. godine koji će mu donositi oko 2 milijuna eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.