Talijanski mediji na poseban se način zahvalio Mandžukiću: ‘Proteklih ste mi godina grijali srce kao nijedan drugi nogometaš’

Foto: fah

Kako se čini hrvatski napadač Mario Mandžukić doista će morati potražiti novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tuttosport donosi članak s naslovom “Dragi Mario, hvala za sve”.

“Dragi Mario, u ovo vrijeme djeca pišu pisma Djedu Božićnjaku. Već dugo nisam dijete pa pišem otvoreno pismo nogometašu koji mi je proteklih godina grijao srce kao ni jedan drugi”, navodi novinar Claudio Marinaccio u članku.

“Mnogo ste dali za Juventus, a vaš broj 17 bio je sinonim za energiju, snagu i borbenost. Hvala za svaku loptu koju ste osvojili, za svako uklizivanje u koje ste ušli hrabrošću drevnih boraca, za svaki skok dok ste okruženi morem laktova, za svaki gol, za svaki put kada ste se vratili braniti gol, čak i kada ste u prethodnoj akciji bili na suprotnoj strani i pokušali zabiti”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako spominju kao realnu opciju transfer Mandžukića u Manchester United, ali isto tako spominju još tri opcije za nastavak karijere.

Jedna od njih je i Milan, koji traži napadača, dok su druge dvije odlazak u MLS ili Kinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.