Talijanski mediji ponovno aktualizirali temu odlaska Ivana Perišića iz Intera!

Foto: fah

Talijanski mediji ponovno su, i tako sad već duže vrijeme, aktualizirali temu ”odlaska Ivana Perišića” iz Intera.  Naime, Perišić već mjesecima ”odlazi” iz Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dalje je, bez obzira na smjenu Jose Mourinha, u igri Manchester United. No, pojavila se i konkurencija, navodno se za hrvatskog reprezentativca zanima i Atletico Madrid, za koji trenutno igra i bivši hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić.

Prema pisanju talijanskih medija navodno Atletico Madrid i Manchester United čekaju kako bi posljednjih dana prijelaznog roka mogli krenuti u akciju. Cijena više ne bi trebala biti problem s obzirom kako je Inter ipak snizio cijenu za hrvatskog igrača, koji, nažalost, ne igra sezonu iz snova. Perišić ove sezone previše oscilira i to je utjecalo na njegovu cijenu, koja je prije nekoliko mjeseci, kad je navodno Jose Mourinho imao veliku želju dovesti hrvatskog reprezentativca na Old Trafford, bila oko 45 milijuna eura. Manchester United je to, naravno, mogao platiti, ali nije želio izdvojiti toliki novac za igrača koji je prošlog ljeta u polufinalu Svjetskog prenstva srušio Englesku.

Navodno je danas Inter je prema pisanju Tuttosporta i Calciomercata spustio cijenu za Ivana te je ona niža za čak dvadeset milijuna eura, dakle, skoro dvostruko. Perišić, naravno, nije zaboravio igrati nogomet. Privremeno slabija forma, ili čak jedna lošija sezona, ne znači kako je preko noći jedan od najboljih igrača talijanskog nogometnog diva sve zaboravio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već spomenuli uz Manchester United navodno se u igru umiješao i Atletico Madrid, iako je Perišić već ranije naglasio da bi karijeru volio nastaviti u Premiershipu.  Međutim, za sada je još uvijek sve u sferi nagađanja, koja su i inače svojstvena prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.