Francuski izbornik pohvalio Hrvatsku: ‘Hrvati su dobili jer su bili puno borbeniji’

Foto: fah

Hrvatska rukometna reprezentacija se, nakon što su je svi otpisali i nakon što su već krenule priče o totalnom slomu hrvatskog rukometa, vratila ”u život” velikom pobjedom protiv aktualnog svjetskog prvaka, reprezentacije Francuske 23:20. Hrvatska i Francuska već su godinama najveći rivali na svjetskoj rukometnoj sceni, uz dodatak kako su Francuzi ipak imali više uspjeha. No, ranjena Hrvatska ”pokazala je zube” i pobijedila u Koelnu velikog protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice francuski izbornik Didier Dinart pohvalio je Hrvatsku.

”Nije ovo bila naša večer, nismo bili ni blizu stopostotnog angažmana. Možda razlog leži u tome što smo prije dva dana osigurali polufinale, a Hrvatski su bili puno motiviraniji jer su mogli ostati bez Olimpijskih igara. Hrvatska je pobjedila jer je bila borbenija”,  kazao je Dinart.

Izbornik Francuske priznao da je Hrvatska bila puno  motiviranija, borbenija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nije ovo bila naša večer, nismo bili ni blizu stopostotnog angažmana. Možda razlog leži u tome što smo prije dva dana osigurali polufinale, a hrvatski su bili puno motiviraniji jer su mogli ostati bez Olimpijskih igara. Hrvatska je pobjedila jer je bila borbenija”, kazao je Dinart.

Nakon utakmice, uz ono što je već sve objavljeno, Červar je komentirao i veliku borbenost Hrvatske.

”Eto dobili smo na ovom prvenstvu i aktualnog europskog prvaka Španjolsku i večeras svjetskog prvaka Francusku, ali šta to vrijedi kada ne idemo u polufinale”, kazao je hrvatski izbornik, koji se i poslije velike pobjede našao na meti dijela hrvatskih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nakon pobjede protiv Francuske Hrvatska će u subotu za peto mjesto na svijetu igrati protiv vrlo jake Švedske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.