Teniska legenda o Đokoviću i Ivaniševiću: ‘Nije uvijek krivica trenerska’

Foto: fah

Profesionalni raskid između Novaka Đokovića i bivšeg hrvatskog tenisača Gorana Ivaniševića i dalje je bitna tema u teniskom svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Connors branio Gorana?

Razlaz tandema koji je puno toga napravio zajedno komentirao je nakon Borisa Beckera i legendarni Jimmy Connors.. Recimo kako je Connors jedan od kandidata za nasljednika Gorana Ivaniševića na mjestu Đokovićevog trenera.

”Ponekad je dobro stvari prodrmati, ali nije više zabavno da je krivica uvijek trenerska. Znate kako to ide – vrijeme je da se riješimo trenera”, samo naizgled Connors je branio hrvatsku tenisku legendu, u stvari sebi je gradio alibi. Kao i većina trenera, bez obzira na sport. Sljedeća izjava to možda najbolje pokazuje.

”Možda ga je Goran odveo najdalje što je mogao i ponudio mu sve što je imao.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Connors ima osam osvojenih Grand Slam naslova u karijeri kao igrač, dok je kao trener vodio velike teniske zvijezde Andyja Roddicka i Mariju Šarapovu. Srpski tenisač, kao jedan od najvećih ikada, bio bi Connorsu kao šlag na tortu.

”Đoković će uskoro imati 37 godina i potreban mu je svježi par očiju. Siguran sam da razmišlja o tome koliko mu je još ostalo vremena, a možda je spreman dodatni riskirati da vidi kuda ga to može odvesti. Ja sam van posla, volim sudjelovati u teniskim podcastima i pričati o tenisu, ali bilo bi mi zadovoljstvo i čast da on razmotri da mu ja budem trener’‘, kazao je 71-godišnji Connors.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.