Terim hvali Hrvatsku: Imaju niz svjetskih zvijezda, vjeruju u sebe i tko može reći da nisu favoriti

Foto: fah

Hrvatska u u ponedjeljak od 20:45 sati igra protiv Turske prvu utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Snaga Hrvatske? A što reći o tome osim da je jako kvalitetna momčad. Nema potrebe ništa više reći”, poručuje turski izbornik, legendarni Fatih Terim i dodaje: “Međutim, ono što govorim svojim igračima cijeli život je da igraju bez straha na svim terenima. Nećemo se bojati poraza. Skupina je teška, ali neka cijela Turska zna da ćemo se boriti.”

“Hrvatska je favorit, nemam problem to reći. Imaju niz svjetskih zvijezda, vjeruju u sebe i tko može reći da nisu favoriti. Najjača je, i to ne samo u našoj skupini. Međutim, nogomet je igra u kojoj se bori 11 protiv 11 i jedva čekam ovu borbu”, istaknuo je.

“Imamo dva problema. Prvi je da naši igrači nisu dobro spremni za utakmicu, a drugi je što imam nekoliko igrača koji ne igraju često u svojim klubovima”, opisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Navijači uvijek daju vjetar u leđa pogotovo nacionalnom timu. Na žalost utakmica je bez navijača. Oni su izuzetno važni pogotovo u ovakvim utakmicama. Imali smo slično iskustvo u Frankfurtu i moram reći da utakmice bez njih nisu iste”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.