Legendarni turski trener inzistira na Mariju Mandžukiću: Hrvatski napadač razočaran kvalitetom lige u Kataru

Foto: fah

Kako smo već pisali navodno su tri turska velikana zainteresirana za usluge ponajboljeg hrvatskog napadača svih vremena, bivšeg hrvatskog reprezentativca, Marija Mandžukića. Dakle, za Mandžu su zanimanje pokazali, kako pišu turski mediji, Fenerbahče, Bešiktaš i Galatasaray. Tko je u prednosti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O prelasku Mandžukića u neki od turskih klubova piše tiražni Yeni Akit Gazetes. Naime, oni tvrde kako je najuporniji da dovede Mandžukića – Galatasaray, navodno na angažmanu hrvatskog napadača inzistira legendarni trener turskog velikana Fatih Terim, koji je svojedobno vodio i tursku reprezentaciju kada se ona susretala s Vatrenima. Ipak, postoji problem, a on se nalazi u Radamelu Falcau. Galatasaray ga se želi uporno riješiti, no, zasad im to ne uspijeva, međutim, u slučaju da prodaju Kolumbijca Terim bi trebao pokrenuti operaciju koja bi rezultirala dolaskom Mandžukića u Tursku, dakle, u Istanbul.

Prema svemu sudeći Mario Mandžukić bi mogao pristati, želi igrati u Europi, nezadovoljan je, što se i očekivalo, s kvalitetom lige u kojoj trenutno igra, a nakon što je praktički protjeran iz Juventusa i to navodno zato što ga nije podnosio Cristiano Ronaldo. Mandžukić igra u Al-Duhailu i želi se vratiti na europske nogometne travnjake, u jaku ligu, a turska liga jača iz godine u godinu, Galatasaray je klub blistave tradicije, koji je čak 22 puta osvajao naslov prvaka Turske i koji ima veliki broj navijača, što Mandžukić obožava, gdje god da je dosad igrao postao je miljenik navijača, ponajprije zbog svoje nevjerojatne borbenosti.

“Dobro mu je ovdje, ali sigurno da mu nedostaju toplina i podrška navijača kao na Juventusovom stadionu. Tamo su izvikivali njegovo ime, u Torinu je bio jako voljen, to ga je jako motiviralo. Često razgovaramo o tome – u Kataru morate pronaći druge razloge za motivaciju kada izađete na terene i vidite poluprazne tribine”, ne tako davno kazao je  Medhi Benatia, nače bivši suigrač Marija Mandžukića  u Juventusu i sad u Al-Duhailu.
Adut Galatasarayja, kada je angažman Marija Mandžukića u pitanju, je svakako i već spomenuti Fatih Terim. Možda i najveći?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.