Teško da je ovo put prema izlasku iz krize: Hoći li Milan i Zvonimir Boban doista dovesti igrača koji ima skoro 40 godina?

Foto: Snimka zaslona

Talijanski nogometni div, Milan, već se godinama bori s prosječnošću u talijanskom prvenstvu. Klub koji je sedam puta bio na europskom tronu daleko je i ove sezone od borbe za naslov, iako se uoči sezone najavljivao drugačije, čak su i doveli i neka pojačanja, uključujući i Antu Rebića iz Eintrachta, koji sada – ne igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan traži novi put izlaska iz krize, prema pisanju Gazzette blizu povratka u Milan je Zlatan Ibrahimović, nogometaš koji ima skoro četrdeset godina.  Naime, bivši švedski reprezentativac, koji s reprezentacijom zapravo nije napravio ništa, je u razgovoru za talijansko izdanje magazina GQ kazao: “Uskoro se vidimo u Italiji. Dolazim u klub koji mora opet početi pobjeđivati i nanovo ispisati vlastitu povijest i koji očekuju veliki izazovi.”

Najčitaniji sportski dnevnik u Italiji u ovoj izjavi Zlatana Ibrahimovića vidi Milan i dolazak u klub koji je i dalje nogometna institucija, ne samo na Apeninskom polutoku. Naime, Ibrahimović je i sam naglasio koliko mu je važna sredina u kojoj će njegova obitelj uživati. Prema pisanju Gazzette Ibrahimovići su se najugodnije osjećali u gradu u kojem su živjeli najdulje. Naime, radi se o obitelji, s obzirom na posao kojim se bavi Zlatan, koja je navikla na brojne selidbe.

Podsjetimo, pet su godina proveli u Milanu s obzirom kako je Zlatan Ibrahimović igrao tri godine za Inter i dvije godine za Milan, tako milanski list tvrdi kako je baš to presudilo u korist povratka nogometaša koji ima 38 godina i koji je u dvije sezone (2010. – 2012.) zabio čak 56 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sastanak Zvonimira Bobana s Minom Raiolom očito je pomogao više nego stalni pozivi Siniše Mihajlovića, koji Ibru svakodnevno telefonski nagovara da mu se pridruži u Bologni”, piše Gazzetta koja je već sastavila Milanovu momčad s Ibrahimovićem u napadu. Kao da jedan igrač može promijeniti trendove budući da u Milanu ne ”štima” puno toga, od obrane, do srednjeg reda, pa onda i napada… Uostalom, što je s Antom Rebićem, koji jedva dobije tu i tamo nekoliko minuta?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.