Projekt o kojem se dugo govori: Gdje bi Dinamo gradio stadion, gdje bi bio kamp?

Foto: fah

Ponovno se zakotrljala priča o gradnji novog stadiona na kojem bi igrao Dinamo.  Naime, u razgovoru za Sportske novosti predsjednik kluba, Mirko Barišić, je otkrio detalj u priči glede izgradnje novog Dinamovog stadiona. Stadion na Maksimiru, naravno, nije Dinamov već gradski stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje bi li se na prostoru Maksimira gradio samo stadion ili nešto drugo, kao što je Dinamov nogometni kamp, Barišić je kazao:

”Na Sveticama bi se gradio atletski stadion, a na Borongaju podzemna garaža. Kad se radi o našem kampu, on mora ići izvan maksimirskog kompleksa. Opet je to na Gradu… Ukoliko neće ići, onda ćemo izvan Zagreba, u Turopolje, Karlovac… I to moramo riješiti, i to ćemo mi platiti. Već smo tražili od Grada jedno zemljište koje je po GUP-u za sportske aktivnosti, blizu Kraša, ali tu smo odbijeni, to nam ne daju. Sve su to procedure, to traje, vi u Zagrebu ne možete napraviti garažu da ne tražite papire dvije godine. A kamoli stadion…”, rekao je za Sportske novosti Barišić.

Nogometni kamp je navodno prioritet Dinama, s obzirom kako klub živi od stvaranja te onda i rasprodaje igrača. Svi veliki klubovi imaju kampove, bez toga u budućnosti Dinamu neće biti lako, ako želi barem zadržati razinu na kojoj je sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.