Teško stanje Michaela Schumachera: Prijatelj pokušao doći do njega, ali obitelj je to odbila

Schumacher
Foto: fah

Michael Schumacher se nalazi u teškom stanju od 2013. godine, nakon nesreće na skijanju u kojoj je glavom udario u kamen i od tada se ne zna previše o njegovom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova obitelj ni danas ne želi medijima otvoriti vrata, no čak ni prijatelji ne uspjevaju dobiti više informacija o stanju legendarnog F1 šampiona.

“Odluka je obitelji da štitimo njihovu privatnost jer je to u Michaelovu interesu. Da se nešto značajno dogodilo, mi bismo to već priopćili javnosti”, rekla je Sabine Kehm u prosincu.

Do prijatelja je pokušao doći bivši kolega Rubens Barrichello, ali nije uspio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Pokušao sam pronaći način kako ga posjetiti. Rekli su mi da to ne bi donijelo ništa dobro niti meni niti njemu. Tako da nemam nikakvih novih vijesti”, rekao je za O Globo Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.