Tiago Faria Rodrigues napustio Cibalijinu svlačionicu: ‘Nisam dobio tri plaće, nisam dobio stan, smrzavao sam se’

Foto: Snimka zaslona

Cibalijinu svlačionicu napustio je Tiago Faria Rodrigues. Naime, zatražio je raskid ugovora, u ponedjeljak navečer već je hvatao let za Pariz, pa dalje za Sao Paolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Žao mi je što je došlo do razlaza, ali ovako više nije išlo dalje. Klub prema meni nije ispoštovao veliku većinu stavki iz dvogodišnjeg ugovora. Primjerice, nisam dobio stan, smrzavao sam se tjednima u sobi na stadionu, dok me prijatelj Goran Pernar nije ugostio u svojoj kući na čemu sam mu neizmjerno zahvalan. Nisu mi isplaćene tri mjesečne plaće, a sad je ispao i problem s također ugovorom zagarantiranom avionskom kartom za Brazil koju sam platio iz vlastitog džepa”, rekao je za Sportske novosti.

“Vraćam se za Brazil, supruga mi svakoga dana treba roditi. Malo ću odmoriti glavu, a onda pokušati pronaći novi angažman. Povratak u Europu mi je u prvom planu, imam i neke ponude, ali vidjet ćemo što će od svega ispasti”, poručuje na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.