Times i Guardian hvale Brekala: ‘Zaustavio je Englesku koja je protiv Hrvatske tri puta vodila’

epa07671473 Croatia's Josip Brekalo (C) celebrates with teammates scoring during the UEFA European Under-21 Championship 2019 - Group C soccer match between Croatia and England in San Marino, 24 June 2019. EPA/LUCA FANFANI

Engleski mediji hvale Josipa Brekala, koji je u utakmici protiv Engleske s dva sjajna gola i odličnom dvosmjernom partijom bio igrač utakmice Hrvatska – Engleska 3:3 na U-21 Euru.

“Brekalo je s dva gola zaustavio Englesku koja je protiv Hrvatske tri puta vodila”, piše Guardian. Dodaju da je Brekalo lijepo zabio svoj i hrvatski prvi gol, ali i da je pri tome dobio previše slobodnog prostora i vremena.

Slično piše i Sky Sport dok The Times također izdvaja Brekala kao “izvanrednog, najboljeg igrača utakmice”, dodajući da mu je kod prvog gola, kao i kod drugog, olako dopušteno da zabije gol.

Narod.hr nastoji objektivno informirati javnost o svim važnim temama iz Hrvatske i svijeta i onim temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima. Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati vas o najvažnijim događajima potrebna nam je Vaša pomoć. Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr