Dinamo pozvao navijače na kupnju godišnjih ulaznica: “Stvarajmo zajedno povijest ove sezone!”

Zagreb, 02.10.2016 - Utakmica 11. kola Prve HNL između Dinama i Hajduka na staionu u Maksimiru. Na slici Bad Blue Boysi tijekom utakmice. foto HINA/ Dario GRZELJ /ds

Dinamo poziva navijače da kupe godišnje ulaznice za sezonu 2019/20 uz poruku: “Stvarajmo zajedno povijest ove sezone!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U utorak 2. srpnja 2019. počinje prodaja godišnjih ulaznica za postojeće vlasnike godišnjih ulaznica iz sezone 2018/19.

U ovoj sezoni premijerno postoje dvije vrste godišnjih ulaznica, a to su GOLD i BLUE.

GOLD GODIŠNJA ULAZNICA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– vrijedi za sve utakmice Prve HNL i Hrvatskog kupa te za UEFA utakmice koje se igraju pred publikom na stadionu Maksimir. Ne vrijedi za 2. pretkolo Lige prvaka, zbog kazne UEFA-e i odigravanja utakmice bez gledatelja.

CIJENE GOLD ULAZNICA:

– Tribina sjever dolje 500 kuna (za članove kluba 400 kuna)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Tribina istok 650 kuna (za članove kluba 520 kuna)

– Tribina zapad dolje 800 kuna (za članove kluba 640 kuna)”

Na ovom mjestu podsjećamo da je prošlog ljeta Dinamo godišnje ulaznice za navedena natjecanja i tribine tijekom 2018/19 prodavao po daleko jeftinijim cijenama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Tribina sjever 250 kuna

– Tribina istok 400 kuna

– Tribina zapad 550 kuna

U odnosu na prošlu sezonu, sada je godišnja ulaznica za sjever skuplja 100 posto, istok je skuplji 62 posto, a zapad gotovo 50 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavljamo s Dinamovim priopćenjem:

“BLUE GODIŠNJA ULAZNICA

– vrijedi za sve utakmice Prve HNL i Hrvatskog kupa koje se igraju pred publikom na stadionu Maksimir i vlasniku daje pravo prvokupa svog mjesta na UEFA utakmicama. Termini prvokupa će se određivati prema datumu odigravanja utakmica. Ako vlasnik ne iskoristi pravo prvokupa, njegovo mjesto ide u slobodnu prodaju.

CIJENE BLUE ULAZNICA:

– Tribina sjever dolje 300 kuna (za članove kluba 240 kuna)

– Tribina istok 450 kuna (za članove kluba 360 kuna)

– Tribina zapad dolje 600 kuna (za članove kluba 480 kuna)

NAPOMENA: S ovom godišnjom ulaznicom direktno se ulazi na stadion na utakmice HT Prve lige i Hrvatskog kupa, a za UEFA utakmice potrebno je kupiti jednokratnu ulaznicu.

POPUST ZA ČLANOVE

Podsjetimo na to da članovi GNK Dinamo imaju popust u iznosu od 20% na kupovinu godišnje ulaznice, uz predočenje važeće članske iskaznice prilikom kupovine. Članstvo se također može obnoviti prilikom kupnje godišnje ulaznice. Popust za predočenje jedne članske iskaznice može se iskoristiti samo za kupovinu jedne godišnje ulaznice.

DATUMI PRODAJE

ISKLJUČIVO za vlasnike godišnjih ulaznica iz sezone 2018/19.

– od 2.7. do 6.7.2019. (u nedjelju 7.7.2019. Ticket point ne radi)

Prodaja za SVE navijače

– od 8.7.2019.

ONLINE PRODAJA GODIŠNJIH ULAZNICA

– od 8.7.2019. počinje i online prodaja godišnjih ulaznica za sezonu 2019/20.

– online putem moguće je kupiti godišnje ulaznice GOLD i BLUE za tribine istok i zapad dolje

PRVOKUP ZA POSTOJEĆE VLASNIKE GODIŠNJE ULAZNICE

Vlasnici godišnjih ulaznica iz sezone 2018/19., kao što je navedeno, imaju prednost kupovine godišnje ulaznice za novu sezonu ispred svih ostalih navijača.

Oni će u periodu pretprodaje od 2.7. do 6.7. imati pravo prvokupa te na vrijeme na tribini osigurati svoje mjesto iz prethodne sezone. Nakon toga od 8.7. krenut će kampanja godišnjih ulaznica GNK Dinamo za sve ostale navijače.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.