Tko će zamijeniti Ivana Kosa?

Foto: fah

Nakon što je objavljeno da Ivan Kos odlazi s mjesta predsjednika uprave Hajduka, krenula su nagađanja o njegovom nasljedniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi na tome mjestu vide Stipu Pletikosu i smatraju kako bi on sve ujedinio, no, spominju se i Hrvoje Maleš, kao i Zvonimir Akrap.

Nitko neće zamijeniti Kosa u prijelaznom razdoblju, nego će on ostati na mjestu predsjednika do izbora novog.

Inače, Nadzorni odbor koji je donio odluku bio je u sastavu: Slaven Marasović, Ante Šalinović, Anthony Marinov, Nikica Krnić, Denis Kosor, Marko Kosor, Antonio Kuzmanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.