Tko će zamijeniti Janicu Kostelić na mjestu državne tajnice?

Foto: Twitter

Na zatvorenome dijelu jučerašnje, 191. sjednice, Vlada je na osobni zahtjev razriješila državnu tajnicu Središnjeg državnog ureda za šport, Janicu Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već se priča o tome tko će je zamijeniti. Navodno je glavni kandidat Josip Pavić, proslavljeni hrvatski vaterpolski reprezentativni vratar. Pavić je ne tako davno bio kandidat za mjesto sportskog direktora Vaterpolskog kluba Mladost. No, klub sa Save u vrijeme kada gleda na svaku kunu nije želio otvarati novo radno mjesto pa je Pavić trenutačno slobodan, piše Večernji list.

“Prvi mi je glas da bih ja trebao biti kandidat za to mjesto. Nitko me ništa nije o tome ni pitao”, poručio je Pavić.

Nije poznato zašto je Janica napustila politiku, ali je moguće da je zbog sina Oskara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, početkom godine najuspješnija hrvatska sportašica svih vremena Janica Kostelić rodila je u zagrebačkoj bolnici u Petrovoj sina.

U listopadu prošle godine je objavila da je trudna i da će se njezin sin zvati Oskar, kao i da će ga poticati da se bavi skijanjem.

U prebogatoj karijeri Kostelić je osvojila četiri zlatne i dvije srebrne olimpijske medalje, ima pet naslova svjetske prvakinje, a triput je bila ukupna pobjednica Svjetskog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je obnašala dužnost pomoćnice ministra u Ministarstvu obrazovanja, znanosti i športa, u studenome 2016. godine je imenovana prvom državnom tajnicom Središnjeg ureda za sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.