Tko je inicirao udruzi Naš Hajduk sporan sastanak Štimac – Kopić i o čemu se zapravo razgovaralo?

Foto: snimka zaslona

Kriza na Poljudu još uvijek, nažalost po brojne  navijače, nije u silaznoj putanji, treneri se ne smjenjuju zbog katastrofalnih rezultata već je aktualnoj vrhuški kluba veći krimen bivšeg trenera sastanak s legendom kluba, Igorom Štimcem. Sastanak Željka Kopića i Štimca tako je vrhuški Hajduka bio dovoljan razlog za smjenu, iako ga je ta ista vrhuška dan – dva  prije nego li je saznala za sastanak navodno bezrezervno podržavala. Zar trener, iako je na klupi velikog kluba, kao što je to bez obzira na trenutne rezultate Hajduk, nema pravo u slobodno vrijeme popiti kavu s kim god želi, osim, dakako, s teroristima? No, to je neka druga tema koja puno više govori o trenutnom stanju u Hajduku od svih loših rezultata zajedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Kopić dobio otkaz zbog sastanaka sa Štimcem, inače velikim kritičarom udruge Naš Hajduk, reagirao  je i Štimac, koji je, kako smo već pisali, najprije komentirao sramotne poruke glavnog tajnika spomenute udruge, Ivana Rilova, a koji je rekao kako je Štimac osvjedočeni neprijatelj kluba. Štimac mu nije ostao dužan te mu je žestoko uzvratio.

No, što je Štimac  rekao Kopiću na ”spornom” sastanku?

“Razgovarali smo o njegovoj situaciji, o tome što ga je snašlo, o problematici koji je imao tijekom mandata. On je već tada očekivao da će sastanak s igračima imati za posljedicu otkaz,” rekao je Igor Štimac u razgovoru za Novu TV. Bio je to odgovor bivšeg hrvatskog reprezentativca i  bivšeg  igrača Hajduka na pitanje o čemu se razgovaralo na sastanku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko je inicirao sastanak koji je Kopića stajao radnog mjesta? Štimac nije želio odgovoriti, ali  je ipak pomalo nervozno rekao:

“Vi vodite istragu? Radije bih o onome što se događalo nakon toga…”

Ponovno je komentirao ulogu udruge Naš Hajdu, čiji je, kako smo spomenuli, veliki kritičar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Evidentno je i dokazano da Naš Hajduk direktno odlučuje tko će biti trener. Miješaju se u rad predsjednika. Da to nije tako, klub ne bi postao zatvoren kao što je sada. Moj klub, klub većine hajdukovaca je uvijek bio najsimpatičniji svima, gradio prijateljstva, bio je klub prijatelj, dobrodošao svugdje, a danas je taj klub zatvoren. Svaki neistomišljenik je neprijatelj kluba. Njega vodi sekta, to nije narodni pokret!”

Podsjetimo, igrači su na odmoru do  ponedjeljka, u prvenstvu  traje stanka zbog obveza reprezentacije, tko će naslijediti Željka Kopića nije  poznato s  obzirom kako su Tudor i Stanić odbili ponudu predsjednika Jasmina Huljaja.

Mnogi će reći kako je otežavajuća okolnost  krize na Poljudu paranoja čelnika kluba, koji su  čak i bivšim legendama, kako Hajduka tako i hrvatske reprezentacije, počeli viđati ”osvjedočene neprijatelje”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.