Tko je za Andre Agassija najbolji tenisač svih vremena? ”Ne bih imao puno šanse protiv njega”

Foto: fah

Legendarni američki bivši tenisač, Andre Agassi, bio je vrlo jasan kada je u pitanju izbor najboljeg tenisača svijeta svih vremena, a o čemu posljednjih tjedana traje kroz medije intenzivna rasprava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amerikanac za Švicarca…

“Roger Federer, nema sumnje. Nitko nikad nije odskakao od svojih protivnika kao on. Mislim da čak i sa svojim najboljim tenisom ne bih imao puno šanse protiv njega”, kazao je slavni Amerikanac za njemački Bild.

Agassi je prije šest godina imao drugačije mišljenje… Naime, bivši broj 1 je tada bio za – Rafaela Nadala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stavio bih Rafaela Nadala na prvo, a Rogera Federera na drugo mjesto. Izvanredno je ono što je Rafa postigao. Sve je to uspio tijekom Federerovih najboljih godina. Morao se obračunavati s njim, Đokovićem i Murrayem”, izjavio je Andre Agassi Straits Timesu prije šest godina. U međuvremenu se očito Amerikanac predomislio, između ostaloga možda i zato što švicarski tenisač traje toliko dugo i još uvijek igra vrhunski tenis?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.