Tome nema kraja: Torcida ”postrojila” igrače nakon debakla u Velikoj Gorici, a onda na Poljud stigla nova kazna HNS-a

Foto: fah

Očito kako tome nema kraja… Ponavlja se praktički iz kola u kolo. Naime, Hajduk je dobio novu kaznu zbog ponašanja svojih navijača u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Kako pišu Sportske novosti Hajduk će morati platiti 35 000 kuna…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Disciplinski sudac HT Prve HNL Alan Klakočer odrezao je “Bilima” kao recidivistima toliku kaznu po prijavi službenih osoba, a i za ponašanje dijela navijača na prvenstvenom susretu odigranom kod Gorice u subotu.

Prema obrazloženju “u 78. minuti zapaljeno je 18 baklji pri čemu su dvije ubačene na teren pa je sudac morao prekinuti igru na pola minute”.

Spomenuta utakmica ostat će poznata i po tome da su navijači Hajduka, Torcida, postrojili igrače poslije novog poraza od Gorice, vrijeđali ih, psovali, a oni su kao marionete pokisli sve to slušali i gledali. Hajduk je, podsjetimo, u tri dana doživio dva poraza od Gorice. Ispali su ”Bili” u Kupu,a onda su poraženi i u prvenstvu, u oba navrata bilo je 2:1 za momčad Gorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gorica je kao organizator susreta kažnjena s osam tisuća kuna.

Isključeni nogometaš Gorice Joey Suk (dva žuta kartona) kažnjen je jednom utakmicom zabrane igranja i s tri tisuće kuna novčane kazne.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.