Tomić: Jako dobra utakmica i jako bitna pobjeda

tomić
Foto: fah

Nogometaši Rijeke s uvjerljivih 4:2 svladali su Šibenik u 24. kolu domaćeg prvenstva i zadržali priključak s vodećima na ljestvici 1. HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izabranici Gorana Tomića četvrti su sa četiri boda manje od vodećeg Dinama. Za drugim Osijekom Rijeka zaostaje tri boda, a za trećim Hajdukom samo bod, no Zagrepčani i Splićani imaju utakmicu manje.

Sljedeće kolo donosi dva velika derbija – Hajduk će ugostiti Rijeku 26. veljače, a dan poslije u Gradskom vrtu igraju Osijek i Dinamo.

-Jedna jako bitna pobjeda za nas. Mislim da smo apsolutno bili bolji protivnik od Šibenika, i da smo uz ta četiri postignuta gola imali još jako puno prilika. Što se tiče napadačke igre, sigurno da mogu biti zadovoljan, rekao je strateg Rijeke nakon pobjede nad Šibenikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kod 4:0 smo morali izbjeći tih par situacija, morali smo biti puno mirniji, ne raditi pogreške, iz dva kontranapada primili smo dva gola. Ali, ukupno gledajući, mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu, smatra Tomić.

Sljedeća utakmica je Jadranski derbi u Splitu.

– Imamo šest dana za pripremu, dat ćemo sve od sebe da ostvarimo pozitivan rezultat, rekao je trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.