Torcida podržala Hajduk nakon teškog poraza u Europi: ‘Moj Hajduče, srce boli kad ga prevare, to je najgore’

Foto: fah

Nogometaši Hajduka na Poljudu,pred oko 8000 gledatelja, upravo igraju prvu ovosezonsku prvenstvenu utakmicu, protivnik ne odviše atraktivan – Istra. Trenutno je rezultat 1:0 za Splićane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da se kojim slučajem nije dogodio debakl Hajduka u 1. pretkolu Europske lige protiv malteške Gzire, također na Poljudu, na utakmici protiv Istre Hajduk bi pratilo preko 15 000 gledatelja, no, i ovako nogometaši Hajduka imali su sjajnu podršku vjernih navijača.

Torcida je početkom drugog poluvremena izvjesila transparent na kojem je pisalo: “Čuvam za tebe jednu pjesmu što ju nikada ne pjevam, vjeruj mi sve bi još za tebe da i nema noći u kojoj titulu ne sanjam”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torcida je, kako su i obećali predstavnici ove navijačke skupine igračima dan ranije na treningu, dala sve od sebe, nastavili su s pjesmom, uz stihove:

“Ne mogu ti to oprostiti, nemam snage da zaboravim, srce boli kad ga prevare, moj Hajduče to je najgore”.

Podsjetimo, dva dana nakon smjene Siniše Oreščanina, a poslije debakla u 1. pretkolu Europa lige, Hajduk protiv Istre na Poljudu ima samo jedan cilj – pobjedu.  Spomenimo kako protiv Istre Hajduk vodi novi trener, bolje rečeno trener povratnik, Damir Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.