Torcida reagirala zbog ‘Maxovih mesara’: Ovo je odgovor na kaznu HNS-a!

Zagreb, 16.12.2018. - Utakmica 18. kola Prve HNL Dinamo - Hajduk. Na slici navijači Hajduka - Torcida. Foto HINA/ Dario GRZELJ/ ml

HNS je kaznio Hajduk zatvaranjem sjeverne tribine Poljuda zbog transparenta “Maxovi mesari”, a nije trebalo dugo čekati na reakciju Torcide koja je pozvala navijače da se presele na Zapad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U nedjelju 7.travnja na utakmici HNK Hajduk Split – NK Osijek (19:00h), Torcida Split nalaziti će se na Zapadnoj tribini poljudskog stadiona. Svim navijačima dolazak je obvezan, ispunimo Zapadnu tribinu do posljednjeg mjesta!

Ovu srijedu na utakmici HNK Hajduk Split – GNK Dinamo Zagreb (0:1), pripadnici Torcide Split skupljali su donacije na svim ulazima poljudskog stadiona u akciji otkupa dionica “Za sva vrimena” za upis imena gospodina Ive Bege u tematskom parku. Ovom prilikom zahvaljujemo se svima koji su dali svoj doprinos.

Na ulazima je skupljeno ukupno 32. 109,00kn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

tribina Sjever : 23. 322kn

tribina Istok : 5799kn

tribina Zapad : 2988kn”, objavila je Torcida na FB.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.