Tottenham nakon ždrijeba: ‘Igrat ćemo protiv kluba koji nam je dao Luku Modrića’

Foto: snimka zaslona

Ždrijeb osmine finala Europa lige održan u Nyonu spojio je Dinamo s Tottenhamom, a Spursi su svoje navijače podsjetili na ono što najviše povezuje Maksimir i njihov klub – Luku Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham je 2008. doveo Modrića, transfer u iznosu od 16.5 milijuna funti bio je izjednačenje klupskog rekorda kad su pojačanja koja su stizala na White Hart Lane u pitanju.

U Tottenhamu je Modrić ostao do kolovoza 2012. i transfera u Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.