Tramezzani: ‘Od početka sezone puno smo promašili jedanaesteraca’

Split,3.02.2021 - Utakmica 19. kola Prve HNL Hajduk - Istra 1961. Na slici trener Hajduka Paolo Tramezzani. foto HINA/ Mario STRMOTIC/ ms

Hajduk je niz od dva uzastopna prvenstvena poraza prekinuo domaćom pobjedom protiv Istre 1961 od 1:0. Nakon utakmice trener Paolo Tramezzani bio je zadovoljan pobjedom i osvajanjem tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Važno je bilo pobijediti. Dobro smo otvorili utakmicu. Promijenili smo način i pristup nakon prvog poluvremena. U drugom poluvremenu smo se borili kako bi sačuvali rezultat i uzeli tri boda. Borili smo se u dobrom duhu i na dobar način, što je ovog trenutka dovoljno, rekao je Paolo Tramezzani.

Trener Hajduka komentirao je slab učinak nogometaša Hajduka u izvođenju penala.

– U nogometu možete zabiti, možete promašiti. Od početka sezone puno smo promašili penala. Trenirat ćemo pucanje penala i nadam se da ćemo zabiti više penala jer ih je nekad i važno zabiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tramezzani je istaknuo kako je osjećaj prije utakmice protiv Istre 1961 bio pozitivan te da će momčad Hajduka u sljedećim utakmicama dati maksimum, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.