‘Trebaju li muslimani ovo činiti za Božić?’: Salah se fotografirao s obitelji ispred božićne jelke, nastala prava zbrka na Instagramu, u priču se uključio i Lovren!

Foto: Instagram

Jedan od najboljih nogometaša svijeta posljednjih godina, nogometaš Liverpoola i egipatski reprezentativac, Mohamed Salah, za Božić se fotografirao s obitelji, odnosno, suprugom i kćeri, ispred božićne jelke, nakon toga na društvenim mrežama, posebice na Instagramu, nastala je prava strka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na reprezentativca egipatske reprezentacije okomili su se pojedini ljudi islamske vjeroispovijesti, koji su uvjereni kako je ovim potezom Salah napravio ”haram”, što je arapska riječ za nedopušteno. U komentarima koji su upereni protiv zvijezde Liverpoola, nažalost, moglo se pronaći i veliki broj uvreda, no, s druge strane dobar dio muslimana u takvom potezu Salaha nije vidio nikakav problem.

Jedan dio muslimana pridružio se čestitkama, te su tako nastupili u duhu mira, ljubavi i tolerancije, a u čitavu se u priču umiješao i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, koji Salaha naprosto obožava kao čovjeka i suigrača.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
View this post on Instagram

 

🎄🎄

A post shared by Mohamed Salah (@mosalah) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Lovren je svom velikom prijatelju u komentarima ostavio srce, čime je, vjerujemo, Salahu htio zahvaliti što se sjetio svojih suigrača i obožavatelja koji ovih dana slave veliki kršćanski blagdan. Fotografija je do danas skupila gotovo četiri milijuna lajkova i nevjerojatan broj komentara (gotovo 60 tisuća!)”, prenosiVečernji list.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.