Trener Andrej Hajnšek: Ni zbog jedne žene nisam plakao kao zbog Sare!

Foto: fah

Slavit će se i u Sukošanu, najavila je zlatna hrvatska Olimpijka, naša Ludbrežanka Sara Kolak. Ovaj put u izvedbi Slovenaca, inače, rodbine i prijatelja njezina trenera Andreja Hajnšeka, kojem su u nekoliko navrata potekle suze radosnice, piše Zadarski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Čujte, ako kažem da sam putovao tridesetdevet sati od Rija do Sukošana, sve kako bih zadovoljio svoje, ne samo rodbinu nego i njihovo veselo društvo. I nije mi teško, jer je Sara zaslužila da se njezin vrhunski rezultat slavi danima. Jasno, red je da se u tom slavlju nađe i njezin trener. Zar ne? Ali emocije su previše snažne da bih mogao suvislo govoriti o onome što se postiglo na Olimpijskim igrama”, kaže trener.

“Više od dvadeset godina radio sam s Martinom Ratej i uvijek je bila tu negdje blizu, napravila je i slovenski rekord 63.42 m, ali na velikim natjecanjima nikad nije ostvarila vrhunski rezultat. I što mislite tko je bio kriv? Andrej i svi su lupali po meni, u stilu, ne radiš dobro, sve ti ide naopako. Nije bilo lako izdržavati takve kritike koje nisu imale uporište. A di nije bilo uporišta upravo je Sara i zato velim kako ni zbog jedne žene nisam plakao kao zbog nje. Sara mi je potvrda da radim dobro i prvo što sam joj rekao nakon zlatne medalje bilo je: “Sara mi smo napravili zlato, a radili naopako”! Eto, u njeno ime živjeli”, ispričao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.