Trener Atalante: ‘Dinamo nas je nadvisio, dobili smo pravu lekciju’

Foto: fah

Gian Piero Gasperini, trener Atalante, bio je vidljivo razočaran nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tako smo igrali i u Serie A. Ali Dinamo nas je nadvisio, dobili smo pravu lekciju. Nismo im se jednostavno mogli suprostaviti. Dinamo nas je u svim aspektima nadvisio. Ova utakmica nam mora biti pouka. Dinamo je bio u prednosti jer u kontinuitetu igra europska natjecanja, to se vidjelo na utakmici. U svakom pogledu, u tjelesnom, igračkom. Dinamovi igrači imaju iskustva igranja u takvim natjecanjima, nama je to prvi izlazak u Ligu prvaka. Igra koju je pokazao Dinamo može nam biti smjer za buduće utakmice u Serie A. Mi ćemo iz ove utakmice izvući pouku, ne samo za Ligu prvaka, već i ua Serie A. U slijedećoj, uzvratnoj utakmici s Dinamom biti ćemo sigurno drukčiji”, poručio je, pišu Sportske novosti.

Nakon ove lekcije, nakon ove pouke Dinama, mi jednostavno moramo krenuti naprijed. Da, primamo dosta pogodaka i u talijanskom prvenstvu, ali trebamo raditi na tome. Dosadašnje moje iskustvo kazuje da se Atalanta uvijek dizala nakon teških poraza. Liga prvaka je druga razina natjecanja, to se danas zorno vidjelo. Dinamo je momčad koja je navikla igrati u takvom natkecanju, na visokoj razini”, zaključio je Gasperini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.