Trener Atalante šokirao priznanjem o utakmici koja se smatra epidemiološkom bombom: ‘Imao sam koronavirus na toj utakmici’

Foto: fah

Trener hrvatskog reprezentativca Marija Pašalića Gian Piero Gasperini otkrio je kako je imao COVID-19 na dan utakmice Lige prvaka protiv Valencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o utakmici koju mnogi smatraju epidemiološkom bombom jer je 40 tisuća navijača putovalo u Milano i natrag kako bi proslavilo povijesnu pobjedu crno-plavih 4:1.

“Osjećao sam se bolesno dan uoči utakmice protiv Valencije, a poslijepodne na dan utakmice mi je bilo još gore”, priznao je Gasperini Gazzetti dello Sport.

“Pogledate li fotografije, primijetit ćete kako nisam izgledao baš najbolje na klupi. To je bilo 10. ožujka, dvije noći poslije nisam dobro spavao, imao sam groznicu, ali osjećao sam se kao obično”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svake dvije minute prošla bi kola hitne pomoći, jer je pokraj našeg terena bolnica. Zvučalo je kao da smo u ratnoj zoni, a noću bi pomislio, što bi se dogodilo kad bi otišao u tu bolnicu. Ne mogu sad otići, imam toliko toga za napraviti”, ispričao je.

“Šalio sam se sam sa sobom kako bi si olakšao situaciju, ali sam djelomično bio ozbiljan. Potom, u nedjelju 14. ožujka sam održao najteži trening u nekoliko godina. Otrčali smo sat vremena na pokretnoj traci pa još 10 kilometara po travnjaku. Osjećao sam se fantastično”, rekao je.

Kasnije je počeo osjećati simtome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dobili smo hranu i Dom Perignon iz 2008. godine od jednog navijača. Probao sam ga i rekao ‘ovo ima okus kao voda… Hrana mi ima okus kao kruh…’ Potpuno sam bio izgubio okus. ad sam stigao kući u Torino, održavao sam socijalnu distancu s obitelji. Nisam imao groznicu ni povišenu temperaturu pa nisam odradio testiranje, ali prije 10 dana krvni nalazi su potvrdili da sam imao COVID-19”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.