Trener Barcelone hvali Ivana Rakitića: ‘On je odličan, nikad se ne gasi’

rakitić
Foto: fah

Trener Ernesto Valverde, koji je u srpnju preuzeo klupu Barcelone, smatra da je Ivan Rakitić odigrao važnu ulogu u proteklih šest mjeseci tijekom kojih je katalonski klub napravio veliki korak ka osvajanju španjolskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On nam je ogroman čimbenik u uspostavljanju ravnoteže na terenu. Nikada se ne gasi. Igra polušpicu, veznog na centru… Ove sezone je odličan”, istaknuo je Valverde na konferenciji za medije nakon što je Barcelona u nedjelju sa 5-0 pobijedila Betis u gostima. Rakitić je u 59. minuti zabio gol za 1-0, što mu je treći pogodak ove sezone, a onda je u 68. minuti asistirao Luisu Suárezu za 3-0.

Barcelona vodi u prvenstvu sa 11 bodova više od drugoplasiranog Atlético Madrida, a hrvatski reprezentativac ima najviše nastupa za Katalonce od kada je trener postao Valverde. Bivši trener Athletic Bilbaa ga je koristio u 34 utakmice, davši mu slobodno jedino protiv trećeligaša Murcije u uzvratnoj utakmici šesnaestine finala španjolskog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.