Trener Borne Barišića ljut na izbornika Dalića i HNS: ‘Njih pitajte zašto je ozljeđen’

Foto; fah

Borna Barišić zaradio je ozljedu u nastupu za hrvatsku nogometnu reprezentaciju protiv Mađarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga neće biti spreman za veliki nedjeljni derbi protiv Celtica koji bi mogao prelomiti utrku za naslov prvaka.

“Ne možemo računati na njega, trebao se vratiti u Glasgow odmah čim se ozlijedio jer je postojala šansa da se oporavi. No iz meni nepoznatih razloga ostao je još nekoliko dana”, rekao je trener Steven Gerrard koji je ljut na Zlatka Dalića i HNS.

“Pitajte njega i Hrvatski nogometni savez zašto se odmah nije vratio. Da sam mu ja izbornik, iz poštovanja prema njegovu klubu poslao bih ga na prvi avion da klupski liječnici mogu vidjeti što je u pitanju i odmah reagirati”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.