Trener Burić uoči derbija: Bit će to zanimljiva utakmica puna agresije

Foto: fah

Trener Hajduka Damir Burić u petak je najavio kako će njegova momčad u subotnjem derbiju na Poljudu ići na pobjedu protiv Dinama dodavši kako možemo očekivati zanimljivu utakmicu punu agresije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mi ćemo i u ovoj utakmici ići na pobjedu, kao što smo išli i na svim utakmicama do sada,” rekao je Burić na konferenciji za novinare.

On je pritom istaknuo kako očekuje “napaljeni Dinamo”.

“Mislim da će Dinamo sigurno igrati na pobjedu, očekujemo ofenzivni Dinamo s najboljim igračima, tako da nas očekuje zanimljiva utakmica koja će biti puna dinamike, agresije i taktičkog nadmudrivanja,” dodao je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Starteg Hajduka je naglasio kako nema “većeg gušta nego igrati i nadmetati se protiv Dinama”.

“Bit će lipo,” rekao je.

Kazao je kako Hajduk nema priliku igrati u Ligi prvaka, ali će u derbiju igrati protiv momčadi koja će nastupati u tom natjecanju, te će domaćin vidjeti gdje je i koje su njegove mogućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarski upit hoće li čestitati Dinamu na plasmanu u elitno natjecanje “Starog kontinenta”, Burić je kazao: “Nenad Bjelica je odradio jako dobar posao i s te strane mu čestitam.”

Također, je rekao kako smatra da će Dinamo nastupiti “u jačem sastavu nego što je igrao u zadnjem ligaškom susretu protiv Intera iz Zaprešića.

“Mi smo spremni, znamo što nas očekuje,” poručio je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica između Hajduka i Dinamoa na rasporedu je u subotu na stadionu Poljudu s početkom u 18:30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.