Trener Hajduka: Atmosfera je bila fantastična, ali želim pun stadion

Foto: snimka zaslona

Trener Hajduka Jens Gustafsson komentirao je pobjedu svoje momčadi nad Tobolom 2:0 u drugom pretkolu Konferencijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zadovoljan smo što su se navijači vratili. Pomogli su nam. Atmosfera je bila fantastična. Odigrali smo solidno i bilo je važno da ne primimo gol jer smo ih dosad dobivali previše. Imali smo još neke šanse za pogotke, ali idemo u Kazahstan u dobrom raspoloženju”, rekao je.

“Bit će drugačija utakmica na Kazahstanu. Fokus je na utakmici u nedjelju, ali još možemo rasti kao ekipa. Rekao sam to i poslije Lokomotive, a ova utakmica će nam pomoći u tome. Igrači su dobro reagirali poslije remija i moramo nastaviti raditi te skupljati samopouzdanje. Danas smo igrali mnogo bolje nego protiv Lokomotive i imam dobar predosjećaj nakon ovog susreta”, dodao je.

“Bilo je bolje nego što sam očekivao, no želim da stadion bude pun jer će nam to biti od velike pomoći”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.