Trener Hajduka: Protiv Šibenika sam se bojao da nam se ne ponovi Tobol

Split, 01.08.2021 - Utakmica 3. kola Prve HNL Hajduk - Šibenik. na slici trener Hajduka Jens Gustafsson. foto HINA/ Mario STRMOTIC/ ik

Trener Hajduka Jens Gustafsson komentirao je pobjedu Hajduka nad Šibenikom 1:0 u trećem kolu HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vrlo smo zadovoljni pobjedom nakon razočaranja iz utakmice u kojoj smo zaslužili više. I iz ove utakmice smo zaslužili više u prvom poluvremenu. Morali smo zabiti više golova. I protiv Osijeka i protiv Tobola u gostima smo imali kontrolu susreta u prvom poluvremenu. Naravno, bili smo zabrinuti na poluvremenu danas da se ne ponovi slično, ali igrači su pokazali dobar karakter. Najvažnije je da smo pobijedili.

Edouk je postigao pobjednički gol, ali nije spreman odigrati 90 minuta. Ipak, on je igrač visoke kvalitete. Bio je blizu zabiti još koji gol, ali dolazi nakon duge pauze zbog ozljede. Mora trenirati, ali smo sretni što je dio naše momčadi”, rekao je.

“Iza nas je vrlo intenzivno razdoblje. Moramo biti pametni uoči utakmica. Napravili smo pet promjena u početnoj postavi, da igrači imaju više energije. Trebamo zamjene da nam donesu dosta energije u završnici utakmice. Na kraju je završilo dobro za nas. Svaka utakmica je važna, tako i sljedeća s Goricom. Treba nam dva-tri dana za odmor, a nakon toga i za trening. Zbog intenziteta utakmica nismo mogli više trenirati. Teško je trenirati dobro ako igraš utakmicu svaka tri dana”; zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.