Trener Osijeka o ambicijama: ‘Mi od naših ciljeva ne odstupamo’

Foto: fah

Nogometaši Osijeka danas kreću s novom sezonom utakmicom protiv Slaven Belupa na Gradskom vrtu od 20.05 sati. Trener Osijeka Ivica Kulešević naglasio je uoči prve utakmice kako mu je prva zadaća vratiti vjeru u poštenje i zajedništvo te predani rad i trud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pošteno ćemo se nastojati izboriti za ostvarenje naših ciljeva koji ponovno neće biti mali. Mi od toga ne odstupamo. Nadam se da je sve ono iz prošle sezone dodatno zbližilo igrače u svlačionici, kazao je Kulešević.

Osijek je prošlu sezonu završio s dva poraza u posljednja dva kola te Prvu HNL okončao na četvrtom mjestu.

– Okolnosti su i dalje specifične, praktički nitko ne zna u kakvom stanju dočekuje predstojeće utakmice. Nažalost, opet nećemo imati navijače na tribinama, posao će nam i zbog toga biti otežan, no što je – tu je. Svakako ćemo nastojati doći do pobjede, zaključio je trener Osijeka, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.