Kulešević sportski direktor Osijeka: Imam jasnu viziju

Foto: fah

Odlukom Uprave NK Osijeka Ivica Kulešević promoviran je u novog sportskog direktora kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o bivšem igraču, treneru i voditelju škole nogometa Bijelo-plavih koji je u posljednje dvije godine obnašao funkciju pomoćnika sportskog direktora.

– Imam maksimalno povjerenje u Ivicu Kuleševića da će u novoj ulozi na najbolji mogući način provoditi sportsku strategiju kluba. Riječ je o iskusnom sportskom djelatniku koji je u NK Osijek prošao brojne uloge, a budući da je posljednje dvije godine bio pomoćnik sportskog direktora, dobro je upoznat sa svim detaljima koji se tiču njegovog posla i smjera kojim želimo ići, rekao je predsjednik Osijeka Ferenc Sakalj.

Nakon igračke karijere u Bijelo-plavom dresu, sjajnih rezultata koje je postigao kao trener u školi nogometa pa i zapažene uloge koju je imao na klupi prve momčadi, Kuleševiću su sada povjerene ovlasti provođenja sportske politike kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Hvala predsjedniku Sakalju i Upravi na povjerenju koje mi je ukazano. Dugo sam već dio kluba, imam jasnu sliku o trenutnom stanju kao i viziju u kojem se smjeru, kada govorimo o sportskom segmentu, NK Osijek treba razvijati.  Vjerujem da ću svojim iskustvom, znanjem i entuzijazmom to povjerenje opravdati i da ćemo svi zajedno biti uspješni u periodu koji je ispred nas, rekao je Ivica Kulešević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.