Trener Osijeka uoči Lokomotive: Svi smo razočarani odlukom HNS-a

Varazdin 18.07.2020. 35 kolo 1 HNL izmedju NK Varazdina i NK Osijek. Na slici trener Osijeka Ivica Kulesevic foto HINA/ Marko JURINEC /

Osijek i Lokomotiva u subotu od 21.05 na Gradskom vrtu igraju utakmicu u kojoj će u izravnom dvoboju odlučiti o drugom mjestu, koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obje momčadi moraju ići po pobjedu, jer samo eventualnim remijem bi ih mogla preskočiti Rijeka, koja dočekuje Istru 1961 i veliki je favorit za pobjedu.

Osječani su priželjkivali podršku navijača, što im je odobrio Stožer civilne zaštite, no Hrvatski nogometni savez ostao je čvrst u stavu da se igra bez navijača, što je izazvalo konsternaciju u Osijeku.

– Svi smo razočarani ovom odlukom, bilo je dosta odluka već tijekom sezone koje su se prelomile preko naših leđa pa i preko mojih leđa osobno. Sve smo to izdržali i izdržat ćemo i ovo. Ovom odlukom nam je, barem ja imam takav osjećaj, oduzeta privilegija domaćinstva. Bilo bi jako lijepo podijeliti radost s našim navijačima, ali što je tu je, maksimalno se pripremamo i dat ćemo sve od sebe kako bi priveli sezonu kraju na najbolji način, rekao je trener Osijeka Ivica Kulešević o tom problemu na konferenciji za novinare uoči utakmice. Najavio je i sam dvoboj:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Potajno smo se nadali da ćemo doći ovdje dokle smo došli, vrijednim trudom i zalaganjem. Čestitam svima uključenima, zaista sam ponosan na dečke i čitav klub. Napravili smo velike stvari, dobra je sezona iza nas. Sada slijedi zadnjih 90 minuta, trebamo staviti šlag na tortu ili jagodu na vrh šlaga, kaže Kulešević, koji ne može računati na najboljeg igrača Petra Bočkaja:

– On ne trenira čitav tjedan, doslovce ne može stati na nogu. Izrazio je želju igrati i rekao mi je da je spreman igrati i bez jedne noge. To je zajedništvo svlačionice koje smo dobili i ponosan sam zbog toga, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.