Trener Real Sociedada: ‘Rijeka ima manje bodova nego zaslužuje’

Foto: fah

Real Sociedad je održao konferenciju za medije uoči sutrašnje utakmice protiv Rijeke u petom kolu Europske lige. Trener Real Sociedada Imanol Alguacil, rekao je kako njegova momčad ne osjeća pritisak uoči zadnja dva kola te kako Rijeka ima manje bodova nego zaslužuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kao i uvijek idemo na pobjedu u svakoj sljedećoj utakmici i to igračima uvijek govorim. Uvijek mislimo samo na sljedeću utakmicu. Drago mi je da se Silva vraća. Svi smo spremni za utakmicu, rekao je Alguacil.

Trener Real Sociedada je rekao kako je Rijeka hrabra momčad.

– Ima manje bodova nego stvarno zaslužuje. Protiv Napolija i protiv nas je pokazala koliko je dobra. Treba im dati vremena, to su dobri igrači. Moramo protiv Rijeke vršiti stalni pritisak ako želimo da nam ne naprave štetu. Igraju u liniji od pet vrlo dobru obranu. Vrlo su kompaktni i rade brzu tranziciju. Mislim da će takva biti i sutrašnja utakmica, rekao je Alguacil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igor Zubeldia, defenzivni vezni igrač koji bi sutra trebao zaigrati na stoperskoj poziciji, istaknuo je kako će utakmica protiv Rijeke biti teška.

– Imaju jako dobru obranu i dobro izlaze s loptom u napad i ako im se pruži mogućnost, stvaraju prilike, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.