Trener Reala poveo Modrića i Kroosa na uzvrat protiv PSG-a

Foto: fah

Dvojica ključnih igrača veznog reda Real Madrida Luka Modrić i Toni Kroos, iako nisu igrali skoro tri tjedna zbog ozljeda, otputovali su u ponedjeljak u Pariz na uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić i Kroos u nedjelju su trenirali s momčadi Reala, koja dolazi na uzvrat sa prednošću od 3-1 iz prve utakmice, a da li će nastupiti protiv PSG-a to ovisi o treneru Zinedinu Zidanu.

Zidane će moći računati I na dva ofenzivna braniča, Danija Carvajala i Marcela. Carvajal je prvu utakmicu protiv PSG-a propustio zbog kartona, a Marcelo se vratio nakon dva tjedna pauze zbog ozljede, te je igrao u subotu u prvenstvenoj utakmici protiv Getafea.

Uzvratni susret PSG-a i Reala na rasporedu je u utorak u 20.45 sati, a pariški klub neće moći računati na svog najboljeg igrača Neymara, koji je ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.