Trener Rijeke Tadić: Sretan sam zbog pobjede, a sada dolazi najteži mogući protivnik

Foto: fah

Nakon Dinama, pobjede na otvaranju sezone ostvarili su Osijek i Rijeka. Osijek je na stadionu Gradski vrt slavio protiv Gorice sa 2:1, dok je Rijeka na Šubićevcu porazila Šibenik sa 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak odluke na Šubićevcu postigao je Jorge Obregon u 74. minuti. Domaćin je u 83. minuti mogao izjednačiti, no Duje Čop je pogodio vratnicu.

– Super važna tri boda na otvaranju prvenstva. Prvo kolo je uvijek specifično, u Šibeniku je uvijek teško igrati, oni su domaćinska ekipa. Superzadovoljan sam ekipom, malo nam je nedostajalo bržeg protoka lopte u prvom dijelu. U nastavak smo malo slabije ušli, promijenili smo formaciju, Obregon je na kraju donio pobjedu. Sretan sam zbog pobjede i “clean sheeta”, rekao je trener Rijeke Dragan Tadić nakon pobjede.

Zahvalio se navijačima na podršci u Šibeniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Podrška navijača prisutna je od prvog dana od kad sam došao u klub. Hvala im na tome, danas Armada i navijačima na podršci u Šibeniku, kao i svim navijačima koji su nas pratili, dodao je Tadić.

Riječani se sad okreću dvoboju drugog pretkola Konferencijske lige protiv Djurgardena.

– Dolazi nam najteži mogući protivnik kojeg smo mogli izvući. Usred su prvenstva, na vrhu ljestvice. Pripremit ćemo se, bit će teško, ali moramo vjerovati, zaključio je Tadić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.