Trener Villarreala jasno pokazao koliko cijeni Dinamo: ‘Šanse u četvrtfinalu su 50:50 posto’

Foto: fah

Nakon senzacionalnog izbacivanja Tottenhama osmini finala Europske lige Dinamo u četvrtfinalu igra protiv još jedne jake momčadi, iz lige petice, protiv Villarreala. Naravno, i Villarreal je protiv hrvatskog prvaka favorit, ali ipak, Dinamo iz drugog poluvremena protiv Tottenhama može igrati i protiv Villarreala, pa i nadigrati ga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Villarreala Unai Emery pokazao je da respektira Dinamo te smatra kako u četvrtfinalu nema favorita.

”Izgledi za prolaz su nam 50 posto, baš kao i Dinamu. To će biti susreti u kojima ćemo morati istinski biti ‘unutra’ te uložiti maksimalan napor kako bismo prošli”, rekao je trener Villarreala na tiskovnoj konferenciji te je dodao:

”Dinamov put do četvrtfinala sve govori. U ovoj fazi natjecanja nitko ti ništa ne poklanja, neće to učiniti ni Dinamo niti Slavia Prag u svojoj utakmici. Dinamo je izuzetno dobro organizaran, a izbacivanjem Tottenhama je pokazao da ima itekako dobre igrače”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, sa Sevillom je Emery čak tri puta osvajao Europsku ligu, dok je s Villarrealom uspio ući među osam najboljih nakon dvije pobjede protiv Dinama iz Kijeva u osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.