Trofej Svjetskog košarkaškog prvenstva dolazi u Zagreb

Na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića ljubitelji košarke od 20. do 22. lipnja moći će besplatno posjetiti putujuću izložbu “Road Show 2014. Trophy Tour” na kojoj je glavni eksponat trofej svjetskog košarkaškog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim prestižnog “Naismith trofeja” izložba nudi brojne detalje iz košarkaške povijesti te interaktivan i zanimljiv sadržaj namijenjen ljubiteljima košarke. Unutrašnjost izložbenog prostora, koji se nalazi u “Road Show 2014. Trophy Tour” kamionu, ljubitelje košarke povest će kroz povijesno putovanje od samih početaka košarke u američkom gradu Springfieldu davne 1891. godine pa sve do danas.

Posjetitelji će tako uz trofej, imati priliku vidjeti medalje s posljednjeg Svjetskog prvenstva, stati uz bok slika u stvarnoj veličini svojih košarkaških idola te osjetiti dio atmosfere koju donosi nastup na Svjetskom košarkaškom prvenstvu

“Road Show 2014. Trophy Tour” je putujuća izložba s osnovnim ciljem promocije predstojećeg Svjetskog košarkaškog prvenstva koje će se od 30. kolovoza do 14. rujna održavati u Španjolskoj. U sklopu turneje, koja je u travnju započela u Portoriku, izložba će posjetiti sve države čije su reprezentacije izborile nastup na svjetskoj završnici te tako u svaki kraj svijeta prenijeti dio atmosfere i povećati naboj uoči održavanja samog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trodnevno događanje će uz zanimljive eksponate ponuditi brojne sportske aktivnosti na montažnim košarkaškim terenima na Trgu bana Josipa Jelačića u kojima će uz naše reprezentativce moći sudjelovati i građani. Naime, svi zainteresirani posjetitelji moći će ispitati vlastite košarkaške sposobnosti, natjecati se za vrijedne nagrade te se upoznati i družiti s nekima od najpoznatijih bivših, sadašnjih i budućih hrvatskih košarkaških zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.