Trostrukom europskom košarkaškom prvaku Olympiacosu prijeti izbacivanje u drugu ligu

Foto: fah

Trostrukom europskom košarkaškom prvaku Olympiacosu prijeti izbacivanje u drugu grčku ligu nakon što je klub u ponedjeljak odbio nastupiti u prvoj utakmici četvrtfinala doigravanja protiv Panathinaikosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Olympiacosa su još ranije objavili kako neće igrati ukoliko se među sucima nađe bilo koji od trojice djelitelja pravde koje su oni postavili na svoju “crnu listu”, a tu su svoju prijetnju u ponedjeljak i ostvarili pa je dvoboj registriran sa 20-0 u korist Panathinaikosa.

Zbog ovakvog poteza, Grčki košarkaški savez bi mogao izbaciti Olympiacos u drugu ligu što bi bilo prvi put u povijesti kluba koji je osnovan još 1931. godine.

Nezadovoljni suđenjem iz Olympiacosa su ranije tijekom sezone najavljivali istupanjem iz lige i uključivanjem svoje prve momčadi u regionalnu Jadransku ligu u kojoj se natječu najbolji klubovi iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Sjeverne Makedonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.