Tucak o kazni Buriću: Kadija te tuži, kadija ti sudi

Foto: snimka zaslona

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezntacije Ivica Tucak osvrnuo se nakon pobjede nad Gruzijom i plasmana u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u razgovoru za HTV i na tešku kaznu Rinu Buriću zbog udaranja suparničkog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nije istraženo što je iza tog udaranja, koje ne podržavam. Što se tiče kazne, znate kako je u tim malim organizacijama, ne govorim o ovome, nego općenito, kadija te tuži, kadija ti sudi. Rino nije ni saslušan, a odrezana je velika, brutalna kazna, ali što je tu je. Mi to ne možemo mijenjati, savez je uložio žalbu, vidjet ćemo hoće li ona nečim rezultirati. Rina u ovom trenutku nema s nama, što je zadatak više svima nama za dodatni napor. Ja ću iza svojih igrača uvijek stajati, iako ne opravdavam udaranje. No Rino je igrač iza kojeg uvijek stojim, dajem mu podršku, da ga ohrabrim, nadam se da će se kazna možda ublažiti i da će se on možda vratiti u naše redove. Ne opravdavam nikakvo udaranje, ali to je jedan mladi igrač, trebalo je vidjeti zbog čega je on tako reagirao kako je reagirao. Ja sam to vidio, ali oni to nisu uzeli u obzir. Nije on tako reagirao zato što je Rino Burić nekakav divljak, svi koji znaju Rina znaju kakav je Rino dečko i tko je Rino Burić, tako da o tome – stop, rekao je Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.