Tucak: Očekivana nervoza na početku, okrećemo se Francuzima

Foto: fah

– Očekivana pobjeda, ne treba trošiti previše riječi. Znali smo prije početka da je ogromna razlika u kvaliteti između nas i Malte, rekao je izbornik Ivica Tucak nakon uvjerljive pobjede nad Maltom (19:5) na otvaranju Europskog prvenstva u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bila je vidljiva nervoza i grč na otvaranju susreta, sasvim opravdano, očekivao sam to. Treba zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se utakmici za dva dana s Francuskom, reprezentacijom koja je danas bila bliže pobjedi od Grčke. Eventualna pobjeda protiv Francuske odškrinula bi vrata prvom mjestu u skupini.

Hrvatska je početkom srpnja ostala na korak do medalje na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti.

– Dva velika natjecanja u jednoj godini, a ovo je potpuno nova reprezentacija koja je promijenjena do korijena. Svi smo u Savezu, i ja kao izbornik svjesni toga. Ovo je reprezentacija koja već sad ima glavu i rep, na nama je to pokazati pred domaćom publikom i uživati na ovom prvenstvu. Vjerujem da ćemo imati snage igrati kako želimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loren Fatović je s pet golova bio prvi strijelac Hrvatske protiv Malte.

– Vidjela se nervoza na otvaranju turnira. Uspjeli smo poslije ‘nabiti’ tu razliku. Hvala navijačima koji su došli. Mislim da ćemo rasti iz utakmice u utakmicu. Utakmica s Francuzima iznimno nam je bitna, kao i njima, bit će motivirani. Nadam se da možemo, uz ispunjenu Spaladium Arenu, pokazati kvalitetu i pobijediti u toj utakmici, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.