Tuchel: Dinamo me nije iznenadio, ovo je težak podbačaj

Foto: fah

– Ljut sam na sebe, na naš nastup, ovo je težak podbačaj, kazao je trener Chelsea Thomas Tuchel nakon što su londonski “Bluesi” izgubili od Dinama (0-1) na startu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nisam ovo očekivao, nisam ovo predvidio, bio sam u krivom filmu, kazao je razočarani njemački stručnjak.

– Nismo bili precizni, odlučni, aktivni, niti individualno, niti momčadski, dodao je.

– Dinamo me nije iznenadio, očekivali smo ovakvu igru. Počeli smo dobro, prvih 15-20 minuta, ali nam je nedostajalo odlučnosti, nedostajalo nam je krvi. Imali smo dovoljno dodavanja, osvojenog prostora, ali trebali smo imati više udaraca. Gol smo primili iz kontre dvojice igrača, to nam se do sada nikada nije dogodilo. Smatrao sam da smo na dobrom putu ali sam iznenađen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je kako nije podcijenio “Modre”, dodavši kako ne zna razloge ovako loše predstave svoje momčadi.

– Nismo podcijenili Dinamo, ako jesmo onda imamo veliki problem. Ne znam koja je posljedica ovakve igre, možda manjak odlučnosti ili gladi. Nismo imali intenziteta, gubili smo duele. Ne možete u engleskom prvenstvu ili Ligi prvaka igrati utakmicu ovakvog niskog intenziteta.

– Bila bi bolja atmosfera da su sve tribine bile pune. Publika je emotivna i glasna, ali atmosfera nije bila ključna da bi odigramo loše, zaključio je Tuchel naglasivši kako će kazniti igrače oduzimanjem slobodnog dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.