Tudor govorio o Dinamovom protivniku u Ligi prvaka: “Ako ne trčite protiv Atalante, oni će vas rastrgati na komadiće”

Foto: fah

Danas Udinese Igora Tudora igra kod Atalante u devetom kolu Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moramo biti fer i reći da su igrali protiv jedne od najjačih svjetskih momčadi. Ne želim se protiv Atalante fokusirati samo na obranu jer će nas tada srušiti”, rekao je Tudor.

Zatim se osvrnuo na Guardioline riječi.

“Guardiola je rekao da je izabrao igrače koji mogu puno trčati jer ako ne trčite protiv Atalante, oni će vas rastrgati na komadiće”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čast je to za moju momčad, a priznanje ide cijelom timu. Moramo i dalje ostati koncentrirani”, zaključio je na rečenicu da Udinese ima trenutačno najbolju obranu Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.