Tudor o iznenađujućoj objavi svojeg igrača: Ne želim to komentirati

Foto: fah

Trener Lazija Igor Tudor kazao je nakon pobjede protiv Salernitane da nije očekivao da će Luis Alberto objaviti odlazak iz kluba te zatražio podršku navijača nakon čudne atmosfere na Olimpijskom stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Lazija imali su poruku “Niste dostojni nositi naš dres” s brojevima igrača koji su igrali u porazu protiv Rome.

– Nije bila laka utakmica i moram zahvaliti igračima na pobjede. Mogli smo zabiti još koji put. Možda je izgledalo lako na papiru, ali Salernitata igra poput nas i fizički su jaki. Sada je na nama da vratimo navijače na našu stranu, rekao je Tudor.

Osvrnuo se hrvatski stručnjak i na izjavu Luisa Alberta koji je nakon utakmice rekao da je zatražio raskid ugovora i odlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne želim to komentirati. To je između njega i kluba. Odigrao je dobru utakmicu i zadovoljan sam s njegovom predstavom. To se treba diskutirati unutar kluba, a ne izvan, rekao je Tudor.

Tudor je na klupi Lazija krenuo pobjedom protiv Juventusa, a zatim je izgubio od istog protivnika u Kupu pa ih je gradski rival Roma svladala u Serie A.

– Mi smo na pravom putu. Prve dvije utakmice bile su protiv Juvea i Rome, a Roma je odigrala sjajno i protiv Milana u Europskoj ligi, rekao je Tudor, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.